Προσοχή!
Γιαούρτι 2%
Το ελαφρύ μας γιαούρτι
έχει απαλή γεύση και υφή. Η χαρακτηριστική υφή του οφείλεται στην ομογενοποίηση
του γάλακτος μετά από την θερμική επεξεργασία του. Η ομογενοποίηση
πραγματοποιείται από ειδικό μηχάνημα (ομογενοποιός), το οποίο εφαρμόζει στο
γάλα πολύ υψηλή πίεση και έτσι επιτυγχάνεται η διασπορά του λίπους ομοιόμορφα
σε όλη τη μάζα του προϊόντος.
Διατροφική
αξία
Αποτελεί πηγή ενέργειας (60kcal/100g), λίπους (2%), πρωτεϊνών (5%),
ασβεστίου και βιταμίνης B2.
Ακόμη, περιέχει οξυγαλακτική καλλιέργεια δηλαδή ωφέλιμους μικροοργανισμούς για
τον οργανισμό.