Γαλακτοκομική Κρήτης

Γιαούρτι παραδοσιακό

Γιαούρτι παραδοσιακό

Γιαούρτι παραδοσιακό

Το γιαούρτι αποτελεί συνώνυμο της ελληνικής παράδοσης. Είναι προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας χάρη στην οξυγαλακτική καλλιέργεια και στα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Το πλήρες γιαούρτι μας έχει πλούσια γεύση, άρωμα και χαρακτηριστική πέτσα.

Διατροφική αξία
Αποτελεί πηγή ενέργειας (103kcal/100g), λίπους (6-7%), πρωτεϊνών (5,3-5,6%), ασβεστίου, βιταμίνης D και βιταμίνης B2, συστατικών απαραίτητων για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Ακόμη, περιέχει οξυγαλακτική καλλιέργεια δηλαδή ωφέλιμους μικροοργανισμούς για τον οργανισμό.


Στις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top