Ανθόγαλο

Ανθόγαλο

Ανθόγαλο

Είναι ο ανθός του γάλακτος, δηλαδή το λίπος του. Ουσιαστικά πρόκειται κυρίως για λίπος αιγοπρόβειου γάλακτος και αλάτι, τα οποία χαρίζουν αυτήν την πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή. Είναι ιδανικό για πρωινό ή διάφορα σνακ πλούσια σε ενέργεια αλλά και για διάφορες συνταγές αλμυρών και γλυκών πιάτων.

Διατροφική αξία
Αποτελεί πλούσια πηγή ενέργειας (645kcal/100g) και λίπους (70,6%). Περιέχει πρωτεΐνες (1,5%), η υγρασία του είναι max 26% και αλάτι max 0,8%.


Στις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top