Γραβιέρα

Γραβιέρα

Γραβιέρα

H γραβιέρα Κρήτης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τυριά της Ελλάδας. Είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα και την πλούσια γεύση της, χάρη στη μακρά παράδοση και την ποιότητα του αιγοπρόβειου γάλακτος. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασίες των: κεφάλια των 6-7Kg και 14-16Kg, σε κομμάτια των 1,2Kg και 0,6Κg περίπου. Μπορεί να καταναλωθεί είτε ως επιτραπέζιο τυρί, συνοδεύοντας κάποιο κρασί ή απόσταγμα, είτε να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο φαγητό ή σνακ.

Διατροφική αξία
Αποτελεί πλούσια πηγή ενέργειας (407 kcal/100g), λίπους (33,3%), πρωτεϊνών (24,6%), ασβεστίου και βιταμίνης D, συστατικών απαραίτητων για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Η υγρασία της είναι max 37% και το αλάτι max 2%.


Στις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top