Γιαούρτι 2%

Γιαούρτι 2%

Γιαούρτι 2%

Το ελαφρύ μας γιαούρτι έχει απαλή γεύση και υφή. Η χαρακτηριστική υφή του οφείλεται στην ομογενοποίηση του γάλακτος μετά από την θερμική επεξεργασία του. Η ομογενοποίηση πραγματοποιείται από ειδικό μηχάνημα (ομογενοποιός), το οποίο εφαρμόζει στο γάλα πολύ υψηλή πίεση και έτσι επιτυγχάνεται η διασπορά του λίπους ομοιόμορφα σε όλη τη μάζα του προϊόντος.

Διατροφική αξία
Αποτελεί πηγή ενέργειας (60kcal/100g), λίπους (2%), πρωτεϊνών (5%), ασβεστίου και βιταμίνης B2. Ακόμη, περιέχει οξυγαλακτική καλλιέργεια δηλαδή ωφέλιμους μικροοργανισμούς για τον οργανισμό.


Στις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top