ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κοντά σας από το 1991

Καλώς ήρθατε στην Γαλακτοκομική Κρήτης Α.Ε.

Η φιλοσοφία μας
Η Γαλακτοκομική Κρήτης πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ανέπτυξε τη δραστηριότητα της το 1991 με κυρίαρχη σκέψη την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας από την καλύτερη πρώτη ύλη και με σεβασμό στον άνθρωπο-καταναλωτή, που επιθυμεί να περιλαμβάνει η διατροφή της οικογένειας του προϊόντα αντάξια των απαιτήσεων του.

Οι αξίες μας

  • Ο σεβασμός στον καταναλωτή
  • Η υψηλή και σταθερή ποιότητα
  • Η άριστη υγιεινή
Έχουμε πάθος για την ποιότητα των προϊόντων μας και το στηρίζουμε έμπρακτα με καθημερινούς ελέγχους της πρώτης ύλης αλλά και των τελικών προϊόντων μας από το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας. Επίσης η εταιρία μας διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις περί ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, ISO 22000:2005 και HACCP, καθώς και πιστοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, ISO 14001:2004.

Περιβάλλον
Τα απόβλητα της γαλακτοβιομηχανίας αποτελούνται κυρίως από το τυρόγαλα που προκύπτει από την τυροκόμηση του γάλακτος. Η απόρριψη του τυρογάλακτος στην αποχέτευση χωρίς περεταίρω επεξεργασία επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, καθώς έχει πολύ υψηλή ρυπογόνο δύναμη. Η εταιρία μας με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση μεριμνά για την προστασία του οικοσυστήματος μας, φροντίζοντας για την σωστή και επαρκή επεξεργασία των αποβλήτων μας με σύγχρονα μέσα, δηλαδή με βιολογικό καθαρισμό.

Πρώτη ύλη
Παραλαμβάνουμε καθημερινά φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα από μεγάλο εύρος χωριών του Ν. Ρεθύμνης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣΣτις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top